Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunusemre Belediyesi, Sürmene ile kardeş oldu

Yunusemre Belediyesi, dostluk köprülerinin kurulduğu Sürmene Belediyesi ile gerçekleştirilen protokol töreniyle kardeş oldu.Yunusemre Belediyesi, Trabzon’un Sürmene Belediyesi ile kardeş belediye oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunusemre Belediyesi, Sürmene ile kardeş oldu

Yunusemre Belediyesi, dostluk köprülerinin kurulduğu Sürmene Belediyesi ile gerçekleştirilen protokol töreniyle kardeş oldu.

Yunusemre Belediyesi, Trabzon’un Sürmene Belediyesi ile kardeş belediye oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin makamında gerçekleştirilen törene, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu katıldı. Törende konuşan Başkan Çerçi, Sürmene Belediye başkanımızla daha önce bir araya gelmiştik. Kendileri bizi memleketlerinde ağırladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını yerine getirme çabası içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz arasındaki karşılıklı ilişkiyi arttırmak, belediyeler arasındaki bağı güçlendirmek, aramızdaki diyaloğu geliştirmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de Yunusemre Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan mutluluk duyduklarını kaydederken; ortak çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi. Sürmene Belediye Başkanı Üstün’e Yunusemre Belediyesinin hayata geçirdiği başta 5 bin 500 konutluk Akgedik Projesi, Horozköy Çamlık Projesi olmak üzere, Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, hanım lokali ve meslek edindirme kursları ve diğer projelerini yerinde gösteren Başkan Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.