Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel’in ani ölümü Gaziantep ve Şanlıurfalı siyasetçileri üzdü

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Abdulkadir Yüksel’in ölüm haberi memleketi Şanlıurfa ve seçim bölgesi Gaziantep’i yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Abdulkadir Yüksel’in ölüm haberi memleketi Şanlıurfa ve seçim bölgesi Gaziantep’i yasa boğdu.

Dün gece geçirdiği ani kalp krizi sonucu Ankara’da vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in vefatının ardından memleketi ve seçim bölgesindeki siyasetçiler duygusal mesajlar yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, "Sevgili dostum, değerli insan, Gaziantep MV Abdülkadir Yüksel’e Allah’tan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun“ ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise "Allah’tan geldik O’na döneceğiz. Güzel insan Abdülkadir abimiz Rahmeti Rahman’a kavuştu. Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun“ şeklinde paylaşımda bulundu.

Yüksel’in hemşehrisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın mesajında ise "Kıymetli kardeşim, yol arkadaşım Abdülkadir Yüksel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ülkemiz gerçek bir değerini, neferini kaybetti" ifadeleri yer aldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Canım kardeşim, hemşehrim, dava arkadaşım, gönül adamı Abdülkadir Yüksel vekilimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun“ ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden vekil kardeşim Abdülkadir Yüksel’i TBMM’de resmi törenle ebediyete uğurladık. Güle güle aziz dostum" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise mesajında, “Abdülkadir Yüksel kardeşimdi, dava arkadaşımdı. Dürüst, ilkeli halkın sesi, dostuydu. Adam gibi adam bir milletvekiliydi. Zamansız oldu ya usta“ dedi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Nejat Koçer’in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Abdurrahman Nuvit Yetkin, Mehmet Fatih Aksoy, Mehmet Arkan, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici de sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile üzüntüsünü dile getirdi

Belediye başkanları da acı yaşadı

Milletvekili Yüksel’in memleketi Şanlıurfa ve seçim bölgesi Gaziantep’teki bir çok belediye başkanı ve yerel yöneticiler de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yaşadıkları acıyı dile getirdi. Şanlıurfa’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyubiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gaziantep’ten ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu sosyal medya hesaplarından Milletvekili Yüksel’in ani ölümüne ilişkin duydukları acı ve hüznü paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.