Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksek’ten gözaltılara ilişkin açıklama

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, partilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.DBP Eş Genel Başkanı Yüksek ile bazı HDP’li milletvekilleri DBP’nin Diyarbakır’daki...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, partilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
DBP Eş Genel Başkanı Yüksek ile bazı HDP’li milletvekilleri DBP’nin Diyarbakır’daki genel merkezinde toplandı. Burada konuşan Yüksek, “Özellikle DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel’in tutuklanması olayına ilişkin şunu ifade etmek istiyorum, artık o kadar düzeysiz bir yönetim durumu ile karşı karşıyayız ki derler ya düşmanın bile olsa ilkeli olsun, kavga bile etsen savaş bile yapsan bunun bir ahlakı olsun. Arkadaşımız partisinde çalışmalarını yürütüyor, gelirsiniz ifade mi var, tebligat yaparsınız. Gözaltına mı alacaksınız, tutuklamak mı istiyorsunuz bütün bunların bile bir ahlakının olması lazım. Yol yakınken sözünü kendilerine söylemeleri gerektiğini buradan ifade etmek istiyorum. Çok yakın değil işin açıkçası. Köprünün altından çok sular aktı. Ama eğer bir yol yakınken dönün sözü kullanılacaksa bunu kendileri için kullansınlar. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz. O gemi limana ulaşacak, hiç kimse meraklanmasın” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.