Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova’daki Hasar Gören Okullarda Yıkım Devam Ediyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ağır hasar gören okulların yıkımı sürüyor.Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, yıkım çalışmaları devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının 06.00...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ağır hasar gören okulların yıkımı sürüyor.
Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, yıkım çalışmaları devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının 06.00 ile 22.00 saatleri arasında kaldırıldığı Yüksekova’da, ağır hasar gören okullar yıkılıyor. İki hafta önce yıkımına başlanan Orman Mahallesi’ndeki Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından, çatışmalarda en çok hasar gören okullardan bir diğeri olan Cumhuriyet Mahallesi’nin Kani Haydar Caddesi’ndeki 12 derslikli, bin 200 öğrencisi olan Vali Erdoğan Gürbüz İlk ve Ortaokulu binasında da yıkım çalışmalarına başlandı.
İş makineleriyle güvenlik önlemleri altında yıkım çalışması yapılırken, işçiler de sağlam kalan malzemeleri dışarıya çıkarttı. Yıkım kararı olan diğer dokuz okulda da önümüzdeki günlerde yıkım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.