Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova’da Teröristler Yıkarak Kaçıyor

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Hakkâri Yüksekova’da bozguna uğrayan teröristler kaçarken vatandaşların evlerini tahrik ederek kaçıyor.Güvenlik birimleri bozguna uğrayan teröristlerin kaçarken...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüksekova’da Teröristler Yıkarak Kaçıyor
Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Hakkâri Yüksekova’da bozguna uğrayan teröristler kaçarken vatandaşların evlerini tahrik ederek kaçıyor.
Güvenlik birimleri bozguna uğrayan teröristlerin kaçarken vatandaşların evlerine yaptıkları zararı gösteren fotoğrafları paylaştı. Teröristlerin vatandaşların evlerininin duvarları delerek açtıkları mazgallar, el yapımı patlayıcılar ile kurdukları tuzaklar fotoğraflara yansıdı. Teröristlerin kaçarken silah ve mühimmatlarını bile almadan geride bırakarak kaçtıkları görülmekte.
Geride bıraktıkları ne varsa tuzaklanmış durumda oldukları tespit edilirken vatandaşın yerlerine geri dönmesi durumunda tespit edilemeyen el yapımı patlayıcılar ciddi zarar verebileceği değerlendirilmekte. Bunun önüne geçmek için güvenlik güçleri tuzakların imhası için yoğun bir şekilde ve titizlikle çalışılmakta.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.