Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova’da Terör Operasyonu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı hendekler kapatılırken kurulan barikatlar yoğun güvenlik önlemi altında kaldırılıyor. Asker ve polisin tek vücut halinde yürüttüğü operasyonlarda teröristlerin kullanması...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı hendekler kapatılırken kurulan barikatlar yoğun güvenlik önlemi altında kaldırılıyor. Asker ve polisin tek vücut halinde yürüttüğü operasyonlarda teröristlerin kullanması muhtemel evlerde aramalar yapılıyor.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonlara ilişkin son görüntüleri paylaştı. İlçede 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.
Teröristlerin açtığı hendekler ve kurulan barikatlar, ilk olarak dedektör ve köpeklerle kontrol ediliyor. Ardından barikatlar zırhlı iş makinalarıyla kaldırılırken kamyonlarla hendekler kapatılıyor.
Asker ve polisi tek vücut halinde aralıksız sürdürdüğü operasyonlarda, teröristlerin kullanması muhtemel evlerde aramalar yapılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.