Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova’da geçici işlerde çalıştırılmak üzere 2 bin kişi işe alındı

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla çeşitli hizmetlerde çalıştırmak üzere 2 bin kişiyi geçici olarak işe aldı.Yüksekova Köylere...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla çeşitli hizmetlerde çalıştırmak üzere 2 bin kişiyi geçici olarak işe aldı.
Yüksekova Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde 9 ay süresince çeşitli kurumlarda çalıştırılacak olan 2 bin kişilik iş alımı için 12 bin kişi başvuruda bulunmuştu. Yapılan başvuruyu değerlendiren Yüksekova Kaymakamlığı yetkilileri, başvuruda bulunan 12 bin kişilik listeden uygun gördüğü 2 bin kişinin isim listesini önceki gün açıkladı. Asılan listelerde ismi olan vatandaşlar iş sahibi oldukları için sevinirken, ismi olmayanlar ise üzüldü. Bazı vatandaşlar alımların adil bir şekilde yapılmadığını savunarak savcılığa başvurdu. Mağdur edildiklerini savunan bir grup vatandaş ise Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nin bahçesinde imza kampanyası başlattı. Konuyla ilgili bilgi veren yetkililer ise alımlar sırasında gerçek ihtiyaç sahiplerini yararlandırmaya özen gösterdiklerini, gelen şikayetleri değerlendireceklerini söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.