Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova Şehidi Baba Ocağına Getirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Emre Fıstıkeken, Nevşehir’deki baba evinde gözyaşları ile karşılandı. Göre’de bulunan akrabalarının evine cenaze aracı ile helallik...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Emre Fıstıkeken, Nevşehir’deki baba evinde gözyaşları ile karşılandı. Göre’de bulunan akrabalarının evine cenaze aracı ile helallik alınmak üzere getirilen şehit Emre Fıstıkeken’i burada ailesi ve akrabaları gözyaşları içinde karşılarkeni anne Şerife Fıstıkeken’in ’Kimse ağlamayacak, ağlayana hakkımı helal etmiyorum. Annem sana söz verdiğim gibi dimdik ayaktayım’ diyerek gözyaşı dökmesi çevredekileri hüzne boğdu.
Şehidin annesi Şerife Fıstıkeken’in ayakta durmakta güçlük çekildiği görülürken, ’Şehit annesiyim onurluyum’ dedi.
Şehidin kız kardeşi Tuçe Fıstıkeken’i ise yakınları teselli etmeye çalışırken, polislere ’Ne olur kardeşimi son kez göreyim, o nur yüzünü bir kere öpeyim’ diyerek gözyaşı döktü. Şehit Emre Fıstıkeken’in annesi Şerife Fıstıkeken ve kız kardeşi Tuğçe Fıstıkeken’in feryadı, cenazede bulunan polisleri de ağlattı. Şehit Emre Fıstıkeken’in cenaze namazı ikindi namazını müteakip Göre beldesinde kılınacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.