Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTÜ’den Büyük Kariyer Organizasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından hazırlanan Kariyer Panayırın’da binlerce öğrenci staj ve iş başvurusu yapma imkanı bulacak. 3 gün boyunca devam edecek etkinlik, öğrencilere eğlence fırsatları da sunacak.Yıldız Teknik Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından hazırlanan Kariyer Panayırın’da binlerce öğrenci staj ve iş başvurusu yapma imkanı bulacak. 3 gün boyunca devam edecek etkinlik, öğrencilere eğlence fırsatları da sunacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 22-23-24 Mart tarihleri arasında Taş Kışla Önü’nde bir kariyer organizasyonu olan Kariyer Panayırı, ile öğrencilerine hem eğlence hem de iş staj imkanı sunacak. Diğer kariyer etkinliklerinden farklı olarak bin 200 metrekarelik bir panayır çadırında gerçekleşecek. Siemens’in Platin Katılımcı, Erdemir Grubu’nun ise Altın Katılımcı olarak öğrencilerle bir araya gelmeyi hedeflediği Kariyer Panayırı, yoğun ilgiden dolayı 3 gün boyunca devam edecek.
Kariyer Panayırında bir yandan şirket sunumlarında ve stantlarında şirketlerin üst düzey yöneticileriyle birebir görüşülerek staj ve iş başvuruları yapılabilecek, bir yandan da güzel havanın tadı çıkarılarak panayırın eşsiz eğlence olanaklarından yararlanılabilecek. 3 gün boyunca sürecek olan turnuvalar, yarışmalar, söyleşiler ve sürpriz hediyeler de öğrencileri bekliyor olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.