Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTÜ Ve Kızılay’dan Her Gün 500 Kişiye İftar

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Türk Kızılayı, ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte her gün 500 kişiye iftar verecek. Ramazan boyunca YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi yemekhanesinde verilecek iftar yemeğinden Yıldızlı...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Türk Kızılayı, ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte her gün 500 kişiye iftar verecek. Ramazan boyunca YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi yemekhanesinde verilecek iftar yemeğinden Yıldızlı öğrenciler ve isteyen herkes faydalanabilecek.
Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen iftar etkinliklerini bu sene de devam ettirecek. Geçtiğimiz senelerde kampüs girişine iftar çadırı kurarak iftar yemeği veren YTÜ ve Kızılay bu sene kampüs içinde yer alan 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi Yemekhanesi ve Fuaye alanında kurulacak masalarda iftar verecek.
Ramazanın birlik beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, bu sene iftar etkinliğimizi kampüsümüzün içinde gerçekleştiriyoruz. İsteyen herkes gelip iftar soframıza dahil olabilecek. Hem öğrencilerimiz hem de çevre halkı iftar soframıza katılabilecek” diye konuştu.
Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ise, Yıldız Teknik Üniversitesi ile birlikte verdikleri iftar yemeğinin artık geleneksel hale geldiğini ifade etti.
Kızılay’ın son dönemde farklı bakış açılarına sahip ve çok yönlü çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Tan, üniversiteler ve akademik camia ile birlikte yapılan projelerin bunlardan sadece bir tanesi olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.