Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTÜ geleceğin “yıldız”larını ağırlayacak

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günlerinde üniversite adayları YTÜ fakülte ve bölümlerinin yanı sıra üniversitenin imkanları, üniversite yaşamı ve meslek seçimi ile ilgili akademisyenlerden oluşan uzman kadrodan bilgi alma imkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günlerinde üniversite adayları YTÜ fakülte ve bölümlerinin yanı sıra üniversitenin imkanları, üniversite yaşamı ve meslek seçimi ile ilgili akademisyenlerden oluşan uzman kadrodan bilgi alma imkanı bulacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), düzenleyeceği “Tanıtım Günleri” ile 2016 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre tercih yapmaya hak kazanan üniversite adaylarına üniversite bölümleri ve imkanları ile üniversite yaşamı ve meslek seçimi ile ilgili detaylı bilgi verecek.
Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde 27,28,29 Temmuz 2016 tarihleri 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, üniversite adayları tüm bölümlerden akademisyenlerle birebir iletişim kurma fırsatı bulacak.
Bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda bölümlere ilişkin tüm konularda bilgi edinen öğrenciler, akademik imkanların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda fikir sahibi olabilecek.
Tanıtım günleri için gelen üniversite adayları için, saat başı hareket edecek servis araçları ile kampüs gezisi düzenlenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.