Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTB 2. Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası’nı Yunanistan Kazandı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası’nda Bosna Hersek’i 3-1 mağlup eden Yunanistan şampiyon oldu.YTB tarafından bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası’nda Bosna Hersek’i 3-1 mağlup eden Yunanistan şampiyon oldu.
YTB tarafından bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen ve 199 takımın ter döktüğü Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası Turnuvası’nın final karşılaşmasında Bosna Hersek’i 3-1 mağlup eden Yunanistan şampiyon oldu. Türkiye’de eğitim gören uluslararası öğrenciler tarafından oluşturulan ülke takımlarının katıldığı turnuva 11 Nisan 2016 tarihinde başlamıştı. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Trabzon, Edirne ve Konya’da oynanan şehir elemelerinin tamamlanmasının ardından turnuvada son 16’ya kalan takımlar Ankara’ya gelme hakkı kazanmıştı. Ankara’da gerçekleştirilen ve başlama vuruşunu YTB Başkanı Kudret Bülbül’ün yaptığı final mücadelesinde Bosna Hersek’e 3-1’lik üstünlük sağlayan Yunanistan şampiyonluğu elde etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.