Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YSK Başkanı Sadi Güven’in Mutlu Günü

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’in torunları Ahmet Baran ve Hüseyin Toprak sünnet oldu.YSK Başkanı Sadi Güven, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaşayan torunlarının sünnet olmasının mutluluğunu yaşadı. Esra Güven Yeşilova...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’in torunları Ahmet Baran ve Hüseyin Toprak sünnet oldu.
YSK Başkanı Sadi Güven, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaşayan torunlarının sünnet olmasının mutluluğunu yaşadı. Esra Güven Yeşilova ve Zafer Yeşilova’nın oğulları Ahmet Baran ve Hüseyin Toprak Yeşilova’ın sünnet törenine YSK üyeleri, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, siyasi parti temsilcileri, savcı ve hakimler ile çok sayıda davetli katıldı.
Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sünnet törenine ilçe halkının da ilgisi yoğun olurken, YSK Başkanı Sadi Güven torunlarının bu günlerini gördüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. Ankara’dan davete gelen bürokrat ve diğer misafirlerle yakından ilgilenen Güven, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.