Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’taki kazada ölen 5 kişinin cenazesi toprağa verildi

Yozgat’ta dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.Dün askerden gelen çocuklarını komşularının otomobiliyle Ankara’dan birliğine gönderdikten sonra Yozgat’a dönüşte geçirdikleri...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’taki kazada ölen 5 kişinin cenazesi toprağa verildi
Yozgat’ta dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.
Dün askerden gelen çocuklarını komşularının otomobiliyle Ankara’dan birliğine gönderdikten sonra Yozgat’a dönüşte geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Kendisini birliğine gönderdikten sonra geri dönüşte ailesinin kaza yaptığını öğrenerek geri dönen Hacı Mustafa Dalkıç, annesi, babası ve kız kardeşinin tabutuna sarılarak, “Beni bıraktınız da nereye gidiyorsunuz. Anne askerde ben kimi arayacağım” diye konuştu.
Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Yaşar Arslan (45) ve eşi Pembe Arslan (40), komşuları Mümin Dalkıç (43) eşi Reyhan Dalkıç (37) ve 3 yaşındaki kızları Melisa Dalkıç’ın cenazeleri Yozgat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çapanoğlu Büyük Camii’ne getirildi. Burada ikindi vakti kılınan namazın ardından cenazeler Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığına defnedildi.
Cenaze namazına iki ailenin yakınları ile Yozgat Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.