Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta lezzetler tanıtıldı.

Türkiye’nin birçok ilinden getirilen yöresel lezzetler Yozgat’ta tanıtılacak.Yozgat’ta 17-27 Ekim günleri arasında eski Çarşamba pazarı bölgesinde hizmet verecek olan Yöresel Ürünler Pazarı’na vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor....

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta lezzetler tanıtıldı.

Türkiye’nin birçok ilinden getirilen yöresel lezzetler Yozgat’ta tanıtılacak.

Yozgat’ta 17-27 Ekim günleri arasında eski Çarşamba pazarı bölgesinde hizmet verecek olan Yöresel Ürünler Pazarı’na vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor. Trabzon Vakfıkebir tereyağından Erzurum Cağ Kebabına, Erzincan tulum peynirinden Kahramanmaraş’ın hediyelik bakır ürünlerine kadar birçok ürünün yer aldığı pazarda ayrıca birçok yöresel içecekte stantlarda yer alıyor. Pazarın Yozgatlı vatandaşların talepleri doğrultusunda tekrardan hizmete girdiğini belirten stant sahipleri ise 10 gün boyunca vatandaşları beklediklerini söylediler.

Trabzon süt ürünleri standını açan Abdulsamet Yorulmaz daha önce 2 kez Yozgat’ta stant açtıklarını söyleyerek “Standımızda Vakfıkebir tereyağı, Trabzon kolot kaşarı, deri tulum peyniri gibi birçok ürün yer alıyor. Yozgat’a daha önce 2 kez gelmiştik. Vatandaşlar ürünlerimize büyük ilgi gösteriyor. Zaten vatandaşın talebi ve isteği doğrultusunda bu fuarı tekrardan yaptık” dedi.

Yozgat’a gelerek 2. kez stant açtıklarını belirten Ali Dilekçi ise, “Ankara Beypazarı’ndan gelerek stant açtık. Standımızda Beypazarı kurusu var, ev yapımı tarhana, yaprak sarma ve baklava, dut pekmezi var. Ayın 27’sine kadar Yozgat’tayız. Yozgat’a vatandaşların talebi üzerine geldik ve vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.