Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta darbe girişiminin başarısız olması dolayısıyla bir esnaf ücretsiz tavuk döner dağıttı

Yozgat’ta bir tavuk dönerci, darbe girişimine karşı vatandaşın duyarlı davranması ve darbe girişiminin başarısız olması dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz döner ikram etti.Yozgat Lise Caddesinde tavuk döner satışı yapan Tahir Yazan...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta bir tavuk dönerci, darbe girişimine karşı vatandaşın duyarlı davranması ve darbe girişiminin başarısız olması dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz döner ikram etti.
Yozgat Lise Caddesinde tavuk döner satışı yapan Tahir Yazan isimli esnaf, darbe girişiminin başarısız olması ve vatandaşın devletine sahip çıkmasından dolayı ücretsiz döner dağıttı. İş yerine, ‘necip milletimizin ülkesine sahip çıkması hatırına bugün döner ikramımızdır’ yazılı pankart asan Yazan, “Yozgatlı hemşehrilerimizin bu olumsuz davranış karşısında göstermiş oldukları bilinçli hareketlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz yapılan bu duyarlılık karşılığında böyle bir hizmet vermek istedik. Biz bu günü bayram günü ilan ettik. Allah bir daha bu vatana, milleten böyle olumsuzluklar göstermesin. Halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ücretsiz tavuk döner alan vatandaşlar da işletme sahibine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.