Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta 4 hakim ve 3 savcı gözaltına alınırken, 4 hakim ve 3 savcı da firar etti

Bir grup askerin 15 Temmuz Cuma günü yaptığı ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası yurt genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında Yozgat’ta 4 hakim ve 3 savcı gözaltına alındı. Firar eden 4 hakim ve 3 savcının da...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir grup askerin 15 Temmuz Cuma günü yaptığı ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası yurt genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında Yozgat’ta 4 hakim ve 3 savcı gözaltına alındı. Firar eden 4 hakim ve 3 savcının da yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun FETÖ/PDY’nin darbe girişimi ile ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Yozgat Adliyesinde görevli savcı Z.Y. ile hakimler Ö. Y., İ.G., Boğazlıyan Adliyesinde görevli savcı M. A. D., A.S.Y., Hakim N. D. ile Ş.Y., yakalanarak gözaltına alındı. Yozgat Adliyesinde görevli hakimler S.G., H. V., Boğazlıyan Adliyesinde görevli savcı S.D. ile Hakim B.T. Sorgun adliyesinde görevli hakim M. K., savcılar M.S.K ile F.T firar etti. Yozgat Emniyet Müdürlüğü firar eden hakim ve savcıların yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.