Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgatlılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan acemi birliği istemek için yaya olarak yola çıktı

Yozgatlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan şehre bir askeri birlik istemek için yaya olarak yola çıktı.Yozgat’ta yürüme engelli vatandaş Davut Bayram tarafından sosyal medyada başlatılan ‘Yozgat Başkomutana Gidiyor’ sloganıyla,...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgatlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan şehre bir askeri birlik istemek için yaya olarak yola çıktı.
Yozgat’ta yürüme engelli vatandaş Davut Bayram tarafından sosyal medyada başlatılan ‘Yozgat Başkomutana Gidiyor’ sloganıyla, bir grup Yozgatlı Cumhuriyet Meydanından Ankara’ya yaya olarak yola çıktı. Yürüme engelli olduğu için akülü arabasıyla yola çıkan ve bir grup vatandaş tarafından da desteklenen Davut Bayram, Yozgat’ta kişi başına düşen milli gelir hak ettiği değerde ve gerektiği limite ulaşmadığını belirterek, “Babamız olarak gördüğümüz, devletin başı olarak gördüğümüz Recep Tayyip Erdoğan’a derdimizi arz etmeye gidiyoruz. Bizim derdimiz gerektiği zaman bu devlet can veren insanların, her vatandaşın hak ettiği refah seviyesini Yozgat’ta da gerçekleştirebilmek. Cumhurbaşkanımızdan her şeyi isteyeceğiz acemi birliği isteyeceğiz. Kalkınma için ne gerekiyorsa hem de Yozgat halkının duygularını ileteceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarını, eksiklerini Cumhurbaşkanımıza iletmeye gidiyoruz” dedi.
Davut Bayram’a destek veren ve Ankara yürüyerek gidenler arasında yer alan Uğur Sağlamer de, “Yolumuzdan bizi Allah’tan başka kimse döndüremeyecek .Allah nasip ederse Yozgat’ın layık olduğu hizmeti alabilmesi için Reisicumhurdan arzı istidat edeceğiz. Biz Yozgat halkı olarak bu yola çıktık. Reisi Cumhurumuzun yanına acemi birliğini Yozgat’a istemek için baş koyduk” diye konuştu.
Ayrıca başlatılan kampanyada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilmek üzere hazırlanan vatandaşlarca imzalanan 6 bin 666 mektup klasörler halinde Yozgat PTT Müdürlüğünden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmek üzere postaya verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.