Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgatlı Şehit Babası Ali Erbaş: “Dokunulmazlıklar Kaldırılsın Gerekli Cezalar Verilsin”

Yozgat’ta dün toprağa verilen Şehit Polis Memuru Mücahit Erbaş’ın babası Ali Erbaş, dokunulmazlıklar konusunda sonuç beklediklerini söyledi.Dün şehit oğlunu toprağa veren Emekli İmam Ali Erbaş, mecliste dokunulmazlıkların kaldırılmasını...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta dün toprağa verilen Şehit Polis Memuru Mücahit Erbaş’ın babası Ali Erbaş, dokunulmazlıklar konusunda sonuç beklediklerini söyledi.
Dün şehit oğlunu toprağa veren Emekli İmam Ali Erbaş, mecliste dokunulmazlıkların kaldırılmasını yeni öğrendiğini belirterek, “Dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyoruz. Yeterli sayı ile kaldırıldıysa referanduma gitmeden güzel bir şey olur inşallah. Bunlar, gözümüzün içine baka baka televizyonlarda, mecliste çocuklarımızın katilleri onların yandaşları, devletten maaş alarak meclis koridorlarında yapmadıkları terbiyesizlik, edepsizlik yok. Biz bunların hepsine şiddetle karşıyız. İnşallah devletimiz bu şekilde bir başka şekilde buna bir çare bulacak. Sonucu bekliyoruz. İyi günler, mutlu günler bekliyoruz” dedi.
Kelimeyi şehadete, kelimeyi tevhide inananların mecliste de birliklerini beraberliklerini beklediklerini vurgulayan Şehit Babası Erbaş, “Herkesin gerektiği şekilde cezalandırılması, ülkemizde sulhu barışın sağlanması beklentimizdir. Tüm milletimizin beklentisi budur. Allah memleketimizi korusun, bayrağımızı, ezanımızı üzerimizden eksik etmesin, biz vatanımızı seviyoruz. Çocuklarımız bu yolda feda olsun, biz de feda olalım, vatan bizim vatanımız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.