Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat iki gün arayla ikinci şehidini uğurladı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Onbaşı Yılmaz Oğuzhan Kula, memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.90 günlük...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Onbaşı Yılmaz Oğuzhan Kula, memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
90 günlük asker iken PKK’lı teröristlerin havan saldırısı sonucu şehit düşen 20 yaşındaki Yılmaz Oğuzhan Kula için memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde tören düzenlendi. Törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, askeri personel, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Babasını 11 yıl önce trafik kazasında kaybeden, annesi de yeniden evlenince babaannesiyle birlikte yaşayan şehit Yılmaz Oğuzhan Kula’nın cenazesinde babaannesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yozgat Müftü Vekili Süleyman Eroğlu’nun kıldırdığı cenaze namazından sonra şehidin cenazesi Doğankent Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.