Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yörükler Edremit’te buluştu

Türkiye genelindeki Yörükler Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir araya gelirken, kalkışma sebebiyle eğlence iptal edilip, şehitler için hatim okundu.Yörük Türkmenleri yaren gecesi Sohbet Aile Çay Bahçesi’nde düzenledi. Yaşanan darbe girişimi...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yörükler Edremit’te buluştu
Türkiye genelindeki Yörükler Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir araya gelirken, kalkışma sebebiyle eğlence iptal edilip, şehitler için hatim okundu.
Yörük Türkmenleri yaren gecesi Sohbet Aile Çay Bahçesi’nde düzenledi. Yaşanan darbe girişimi sebebiyle program değişikliğine gittiklerini belirten Dernek Başkanı Fatih Ertürk, “Bu yüzden programımızdaki eğlencemizi iptal ettik. Kaynaşmak için bir araya geldik. Yüreğine kor ateşi düşen annelerimizin acısını paylaşmak, onlara hürmetimizi iletmek, evlatlarının boş yere şehit olmadığını bir kez daha söylemek için, aziz şehitlerimize saygımızı dile getirmek için toplandık. Şehitlerimizin ruhuna hatimler okuduk. Bu organizasyonla birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik” dedi.
Etkinlik katılan konuklara pilav ve ayran ikramı ile başladı. Ardından şehitler için dua edildi. Kurulan Yörük çadırı ise büyük ilgi gördü. Balıkesir Mehter Takımı da marşlar okudu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.