Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolda Kalan Sürücülere İftarlık Dağıttılar

Manisa’da Beşir Derneği, yolda kalan ve iftara yetişemeyecek durumda olan sürücüler için iftarlık dağıttı.Manisa’da işinden geç çıkan ya da trafik sıkışıklığı nedeniyle iftara geç kalan sürücüler unutulmadı. Beşir Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da Beşir Derneği, yolda kalan ve iftara yetişemeyecek durumda olan sürücüler için iftarlık dağıttı.
Manisa’da işinden geç çıkan ya da trafik sıkışıklığı nedeniyle iftara geç kalan sürücüler unutulmadı. Beşir Derneği Manisa Temsilciliği üyeleri, trafiğin yoğun olduğu şehir içinde veya şehirler arası ana yollara bağlantısı olan kavşaklarda, kırmızı ışıkta bekleyen sürücülere iftarlık dağıttı. İftarlık paketlerinin içinde ise su, hurma, kek gibi gıda maddeler konuldu.
İş temposundan dolayı iftara geç kalan sürücüler ise uygulamadan memnun. Ramazan boyunca devam edecek uygulamada Beşir Derneği Manisa Temsilciliği tarafından günde 300 sürücüye iftarlık dağıtılacak.
Beşir Derneği Manisa Temsilcisi Mustafa Akdoğan, "Dernek olarak iftara geç kalmış kişilere iftarlık dağıtımı yapıyoruz. Bu iftarlık dağıtımları Ramazan boyunca devam edecek. Bugün 300 adet iftarlık dağıtacağız. İş temposundan insanlar eve gitmekte ve ya bir yere yetişmekte geç kalıyorlar. Trafikte sıkışıyorlar. Bu iftarın zamanında açmak sevap olduğu için insanlar eve gitmeden iftarını açsın" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.