Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım demokrasiye yürüdü

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Darbeye hayır’ yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.Yürüyüşe Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, STK temsilcileri,...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım demokrasiye yürüdü
Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Darbeye hayır’ yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.
Yürüyüşe Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, STK temsilcileri, belediye çalışanları ve Yıldırımlılar katıldı. Mehter takımı ve açılan dev Türk bayrağı eşliğinde Şehreküstü Meydanı’na yürüyen korteje meydanı dolduran binlerce Bursalı alkışlarla büyük destek verdi. 15 Temmuz akşamından bu yana gerçekleştirilen darbe girişimine bütün yurtta olduğu gibi en sert tepkiyi vermeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Edebali, "Milletimiz iradesine, çocuklarının geleceğine, meşru hükümete ve Cumhurbaşkanı’na sahip çıkarak tüm dünyaya en güzel mesajı veriyor" dedi.
Türkiye’de yakın tarihin en köklü toplumsal dönüşümün yaşandığını vurgulayan Edebali, "15 Temmuz akşamından bu yana meydanları boş bırakmıyoruz. Sapkın bir azınlık, çoğunluğa zulüm yapmak istedi. Bu oyunu tezgahlayanlar, milletimizin muazzam direnişini hesaba katamadı. Azgın azınlık, milletimizin haklı direnişi karşısında fazla direnemedi" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.