Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım çarparak şehit olan asker için tören düzenlendi

Siirt’in Kurtalan ilçesinde yıldım çarpması sonucu tedavi gördüğü hastanede şehit olan Fuat Kinay için tören düzenlendi.25 Ekim tarihinde vatani görevini yaptığı Kurtalan ilçesinde yıldırım çarpması sonucu ağır yaranan Fuat Kinay,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Kurtalan ilçesinde yıldım çarpması sonucu tedavi gördüğü hastanede şehit olan Fuat Kinay için tören düzenlendi.
25 Ekim tarihinde vatani görevini yaptığı Kurtalan ilçesinde yıldırım çarpması sonucu ağır yaranan Fuat Kinay, bu sabah tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit Jandarma Komando Er Fuat Kinay’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından morgdan alınarak hastane önüne getirildi. Ailesi, yakınları, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve kalabalık vatandaşların katılımıyla tören düzenlendi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından şehidin öz geçmişinin okunması ve diyanet görevlisinin dua okumasının ardından cenaze, ambulansa alınarak ailesinin ikamet ettiği Diyarbakır’a gönderildi.
Ailesi Kürtçe ağıt yaktı
Şehit Kinay’ın hastane önünde düzenlenen törene katılan ailesi Kürtçe ağıt yaktı. Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz aileye başsağlığı diledi. Yıldırım çarpması sonucu yaralanan bir askerin tedavisi de sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.