Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yiğitlere Manisa’dan Mesir Macunu Takviyesi

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Güneydoğu’da terörle mücadele eden Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel Harekat ekiplerine şifalı Mesir Macunu gönderdi.Manisa, 476. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ni kutlamaya hazırlanırken, Şehzadeler...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Şehzadeler Belediyesi, Güneydoğu’da terörle mücadele eden Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel Harekat ekiplerine şifalı Mesir Macunu gönderdi.
Manisa, 476. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ni kutlamaya hazırlanırken, Şehzadeler Belediyesi, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel Harekat ekiplerini de unutmadı. Şehzadeler Belediyesi, paketlenmiş halde 5 bin adet şifalı Mesir Macununu, Mardin’in Nusaybin ilçesine gönderdi.
Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önünde toplanan Mesir Macunları, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in de katılımıyla Türk bayraklarıyla donatıldı. Gönderilen Mesir Macunlarının şifa olmasını temenni eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bugünlerde Güneydoğuda kahraman askerlerimiz, emniyet kuvvetlerimiz, özel harekat polislerimiz birer kahramanlık destanları yazıyorlar. Orada vatanın bölünmez bütünlüğü için Ay-Yıldızlı bayrağımız dalgalansın diye bölgede yaşayan vatandaşlarımız halkımız çirkin terörden zarar görmesin diye büyük mücadeleler veriyorlar ve şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Biz de istedik ki pazar günü Sultan Camii’nin kubbe ve minarelerinden bu mesir halka saçılmadan önce Şehzadeler Belediyesi olarak Güneydoğu’da kahramanlık destanları yazan özel harekatçılarımıza Mesir Macununu gönderelim. Onlar televizyonda görmeden önce Mesir Macunundan yesinler, güç kuvvet ve şifa olsun. 5 bin adet Mesir Macununu Nusaybin ilçesine gönderiyoruz. Yiğitlerimiz daha da sağlık bulacaklar şifa bulacaklar. Daha büyük zafer ve başarılara imza atacaklar. Şehzadeler şehrinden vatan kahramanlarımıza selam ve dua ile Mesir Macunlarını gönderiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.