Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeşilyol barajındayız rastgele dostlar’ dedi oltasını en işlek caddeye attı

Afyonkarahisar’da yağan yağış sonrası kentin bir çok cadde ve sokağı adeta göle dönerken, bazı vatandaşlar ise yer yer su yüksekliğinin 20 santimetreye kadar ulaştığı bazı sokaklarda Afyonkarahisar Belediyesi’ne tepkilerini sokağa...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Yeşilyol barajındayız rastgele dostlar’ dedi oltasını en işlek caddeye attı

Afyonkarahisar’da yağan yağış sonrası kentin bir çok cadde ve sokağı adeta göle dönerken, bazı vatandaşlar ise yer yer su yüksekliğinin 20 santimetreye kadar ulaştığı bazı sokaklarda Afyonkarahisar Belediyesi’ne tepkilerini sokağa olta atarak gösterdi. Vatandaşlar ayrıca bu durumu sosyal medya hesaplarından esprili bir şekilde de duyurdu.

Kentte aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Öğleden sonra aralıksız 2 saat süren yağış sonrası alt yapı yetersizliğinden kaynaklı olarak bazı cadde ve sokaklar deyim yerindeyse adeta göle döndü. Sokağın göle döndüğü yerlerin başında ise kentin en işlek caddelerinden biri olan Yeşilyol geldi. Yeşilyoldaki suyun logarlardan taşması ve gitmemesi üzerine bazı esnaf ve vatandaşlar Afyonkarahisar Belediyesi’ne olan tepkilerini sokağa olta atıp bunu da sosyal medya hesaplarından ilgin başlıklarla duyurdukları videolar ile gösterdiler. Kentin en işlek caddesi olan Yeşil Yol caddesinde Çağrı Selek isimli vatandaş eline oltasını alarak su baskınını hem protesto etti hem de yoldan geçen vatandaşları güldürdü. Adeta gölete dönen cadde de ilerlemekte güçlük çeken araç sürücülerin şaşkın bakışları karşısında oltasını su birikintisine atan Selek, yaşanan su baskınını olta ile protesto etti. Protestosunu da sosyal medyadan paylaşan Selek, ‘Yeşil Yol barajındayız dostlar rastgele’ dedi. Çağrı Selek’in paylaşımına yüzlerce yorum ve beğeni geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.