Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan Şahin’e ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.AK Parti’nin yerel yönetimler toplantısının yapılacağı Gaziantep’e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.
AK Parti’nin yerel yönetimler toplantısının yapılacağı Gaziantep’e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde (Eski Adliye binası) Fatma Şahin’le bir araya geldi. Eski adliye binasını gezen Kaya, binada sergilenen Antep el sanatı eserlerini yakından inceledi.
Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaya, Gaziantep’te 3 günlük program yapacaklarını belirterek, “Yapacağımız bu çalışmanın temel ayağı, Türkiye’deki belediyelerimizi bölgelerde toplayıp bir deneyim kazandırmak. Çalışmalarıyla ilgili neler yapıldığı ve neler yapılması gerektiğiyle ilgili bir çalışmadır. 14 ilden 166 toplam 250’ye yakın misafirimizi Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in ev sahipliğinde Gaziantep’te olacaklar. Bugün programlarımıza başladık. Öğleden sonra sahayı gezeceğiz. Belediyelerimizin devraldıkları şehirleri ne noktaya getirmişler ve bundan sonra ne yapmaları gerekiyor noktasında bir faaliyetimizi hep birlikte icra edeceğiz. Bizim şehirlere bakışımız belediye başkanlarımızdan beklentimiz, sadece kurumları yönetmek değil, aynı zamanda şehri yönetmek, ekonomik sosyal gelişimine de bakmalarını istiyoruz. Bu çerçevede bir çalışma yapacağız” diye konuştu.
AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel de eşlik etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, misafirlere Kültür ve Sanat Merkezini gezdirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.