Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel Haberler

Star gazetesi sizler için yerel haberler departmanını hayata geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yerel Haberler

BU BİR REKLAMDIR

Bir ülkeye gittiğiniz de ve oranın herhangi bir gazete bayisinden rastgele bir gazete aldığınızda bu bir ulusal gazete olacaktır ve ülke bazında en önemli haberlerini listeleyen içeriğe sahip olacaksınız. Aynı şekilde Türkiye içinde geçerlidir bu sistem. Manşetlerin içerikleri tüm memleketi ilgilendiren başlıklardır. Bizim gibi ülke gündemi bir hayli yoğun olan ülkelerde alt başlıklar da ciddi prim yapar. Ancak bunları ulusal gazetelerde fazla yer bulamaz çünkü zaten ulusal basın o kadar kalabalık bir gündemi vardır ki yerel haberleri fazla göz önüne koyamazlar.

İşte bu açıktan yola çıkarak Star gazetesi sizler için yerel haberler departmanını hayata geçirdi. Yukarıda vermiş olduğum örnekten yola çıkarsak eğer Antalya da devrilen bir tır kesinlikle ulusal basın haber niteliği taşımamaktadır. Bu yüzden Star gazetesi Antalya haberleri altında ayrıca bir başlık açarak bu ilde yaşanan gelişmeleri yine bu başlık altında paylaşmaktadır. Aynı bölgede değişen namaz vakitleri bilgisi ve hava durumu da ziyaretçilerin önüne servis edilmektedir.

Türkiye’yi tek bir başlık halinde toplamak neredeyse imkânsızdır. Her bölgemizi ayrı bir gündem başlığı altında değerlendirmenin bilinci ile yola çıkarak yerel haberler sayfamızı aktif ettik. Siz değerli ziyaretçilerimizin memleket sevdasını bildiğimizden bu sayfayı olabildiğince güncel tutmayı kendimize bir görev biliriz.

Rakiplerimizin ilerisine taşıyan bu adımı sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Star ailesi olarak teknolojik yenilikleri takip ederek güncel tuttuğumuz bir haber portalına sahibiz. Kullanıcılarımızdan aldığımız feedbackleri dikkate alarak özenle çalışmanın bir sonucudur bu çalışma.

KÜLTÜR SANAT SPOR VE DAHA FAZLASI

Kullanıcılara kültürel gelişmeleri, spor faaliyetlerini ve sanatsal aktiviteleri aktaran yerel haberler ülkenin gündemini oluşturan bu içeriklerle zengin kaynak oluşturuyor. Her kesimden insanın ihtiyacına göre içerik sağlayan sayfa namaz vakitleri içeriği ile namaz vakitlerini takip etmeyi sağlarken çiftçiler için de hava durumu raporları sunarak işlevsel medya içeriği hazırlıyor.

 SON DAKİKA HABERLERİ

 Yerel haber bilgilerinin gündemde çok yoğun şekilde yer almaması bazı önemli gelişmelerin kulak arkası kalmasına yol açıyor. Ulusal basının yerel basına yeterince ilgi göstermemesi il ve ilçelerde halkın yeterince bilinçlenmesini engelliyor. Bu noktada son dakika haberleri ve detaylı gelişmeleri aktaran Star yerel haberler ülkenin gündemini hem yerel hem de ulusal olarak yansıtıyor. Yerelden haberdar olmak, yerelin ekonomisini, sanatını, müziğini, sporunu ve kültürünü takip etmek için Star yerel haberlere gelmek sizin için yeterli olacaktır. Zengin içeriği ve kalitesi ile güvenilir haberin kaynağı sizi bekliyor.

BU BİR REKLAMDIR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.