Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenipazar hastanesine kavuşuyor

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer, ilçe hastanesinin 10 Ocak’ta ihalesinin yapılıp 2018 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Başkan Sümer Yenipazar Meslek Yüksekokulu Karşısına yapılacak hastane ile...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenipazar hastanesine kavuşuyor

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer, ilçe hastanesinin 10 Ocak’ta ihalesinin yapılıp 2018 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Başkan Sümer Yenipazar Meslek Yüksekokulu Karşısına yapılacak hastane ile ilçenin önemli sorunlarından birinin daha çözüleceğini hedeflerinin en kısa sürede Menderes Köprüsünü genişletmek olduğunu söyledi.

Yenipazar’a yapılacak hastanenin proje fotoğraflarını paylaşan Ak Parti İlçe Başkanı mehmet Sümer, “İlçe hastanemizin ihalesi 10 Ocak 2018’de ihaleye çıkacak. İhalenin ardından yer teslimi yapılıp 10 gün içinde inşaatı başlayacak. 300 gün içerisinde de hastane inşaatı tamamlanıp 2018 yılı içinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Meslek Yüksek Okulu karşısına yapılacak hastanemizden sonra yatırım programına alınan Büyük menderes Köprüsü var. İnşallah en kısa sürede köprümüz de genişleyecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.