Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenikapı-osmanbey Arasındaki Metro Seferleri Yapılamıyor

Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri yaşanan teknik bir arıza nedeniyle yapılamıyor. Arızanın giderilmesi için çalışmalar başlatılırken, aynı hatta yer alan Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferlerinin normal şekilde devam ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri yaşanan teknik bir arıza nedeniyle yapılamıyor. Arızanın giderilmesi için çalışmalar başlatılırken, aynı hatta yer alan Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferlerinin normal şekilde devam ettiği belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri akşam saat 20.00 sıralarında teknik bir arıza nedeniyle durdu. Bu saatten itibaren iki metro istasyonu kapatılarak yolcu alınmazken, polis ekiplerinin Taksim İstasyonu civarında şerit çekerek güvenlik önlemi aldığı görüldü. Bir süre önlem alan ekiplerin daha sonra şeritleri kaldırarak normale döndüğü görüldü.
Aynı hat içerisinde yer alan Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferlerinin normal şekilde devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, arızaya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada ise "Teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.