Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenikapı miting alanından renkli görüntüler

Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne saatler öncesinden gelen vatandaşlar alanda renkli görüntülere sahne oldu.FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar Yenikapı...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne saatler öncesinden gelen vatandaşlar alanda renkli görüntülere sahne oldu.
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar Yenikapı miting alanına akın etti. Saatler öncesinden miting alanını dolduran vatandaşlar renkli görüntülere sahne oldu. Yurdun dört bir yanından Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmak için gelen vatandaşlar alanı Türk bayraklarıyla donattı. Miting alanında saatlerce bekleyen bazı vatandaşların vakit namazlarını alanda kıldığı görüldü.
Ankara’dan miting için geldiğini belirten Yılmaz Erbin, "Ankara’dan geliyorum. Buraya cuntacılara karşı sesimizi duyurmak için geldim. Halkın sesi darbecileri yenmiştir. Bu hainlere buradaki milyonlar dersi vermiştir. Rabbim böyle bir darbe teşebbüsü bir daha göstermesin diye dua ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, bu cennet vatanımızda ecdadımızın bize bırakmış olduğu ülkemizde huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip eylesin diye dua ediyorum. Ankara’dan buraya bizim de bir katkımız olsun, halkın sesini duysunlar diye geldik" dedi.
Yurt dışından demokrasiye destek olmak için gelen Osettin Rahmani ise, "Afganistan’dan geliyorum. Darbecilere lanet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a destek vermeye geldik buraya. Biz Türkleri seviyoruz. Bizim kardeşlerimiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.