Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeniden Refah Partisi Bursa Kadın Koları'ndan İstanbul Sözleşmesine tepki

Yeniden REFAH Partisi Bursa İl Kadın Kolları adına sivil toplum kuruluşları komisyonu başkanı Nilgün kayalar açıklamayı yaptı. Çiçekli Bahçe Derneği Kalbiselim derneği Doğanbey evleri derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşları basın açıklamasına katıldı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeniden Refah Partisi Bursa Kadın Koları'ndan İstanbul Sözleşmesine tepki

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi

24 Kasım 2011’de Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçen “İstanbul Söleşmesi”,”Kadına yönelik şiddet”adı altında ,aile yapımıza yönelik yıkıcı etkileri olan Avrupa Konseyi sözleşmesidir.

İstanbul sözleşmesi detaylı olarak incelendiğinde,toplumun dini,ahlaki ve kültürel dinamiklerini tahrip eden halkın temel inanç ve değerleri ile hiçbir  şekilde uyuşmayan bir yapıya sahip olan ve özellikle aile kurumunun ifsadını hedef alan İstanbul sözleşmesine HAYIR!!!

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı fıtrata aykırı bir kimliğe dönüştürmeyi hedef alan İstanbul sözleşmesine HAYIR!!!

“Eşcinsel hakları”,”Hak temelli”gibi kavramlar ile “Toplum size cinsiyet dayatıyor özgür olun”denilerek eşcinselliğe yönlendirmek amacı ile sapkın yapılanma olan LGBT’lilere örgütlenme desteği sağlayarak toplum ve aile yapısının ifsadını hedef alan İstanbul sözleşmesine HAYIR!

Bu sözleşme,çocuklarımızın, değerlerimizin,varlığımızın,geleceğimizin çalınması anlamına gelmektedir.Biz inanıyoruzki aile ve toplum,Avrupa uyum yasalarına dayalı çıkarılan sözleşmeler ile değil,ıslah edici olan islam düzeninin temel esaslarına ,medeniyetimizin temel dinamiklerine kayıtsız şartsız bağlanarak kurtulur.

“Önce ahlak ve maneviyat”prensibine ve bilimsel verilere dayalı  olarak politikalar belirlenmeli başta eğitim ve medya olmak üzere gerekli düzenlemeler yapılmalıdır.Yeniden huzur bulabilmek ve değerlerimize sahip çıkabilmek adına mutlaka aileye gereken önemi vermek zorundayız.

İstanbul sözleşmesi bu kapsamda,kendi medeniyet ve kültürüne göre hazırlanmış,dolayısıyla çözüm getirmesi mümkün olmayan Avrupa Birliği dayatmasıdır.

Aile,çocuk ve kadının korunması bir topluma yapılabilecek en büyük iyiliktir.İşte bu yüzdendir ki,toplumun dejenere edilmesi  için bu yol üzerinden yürünmektedir.Aile birliğinin köküne dinamit koyan İstanbul sözleşmesi,dolayısıyla eşcinsellik ve toplumsal cinsiyet eşitliğini esas alan tüm yasal anlaşmalardan bir an önce vazgeçilmelidir.

Çağrımız İstanbul sözleşmesinin biran önce fesh edilmesi içindir.Sapkın görüş ve hareketlere dur demek,aile yapısını,neslimizi ve toplum sağlığını korumak sorumluluğumuz gereği,gerekli olan bütün hassasiyeti ve iradeyi göstermek için “ BİZ VARIZ”

Yeniden Refah Partisi Bursa Hanım Kolları Olarak Buradan Yetkililerimize Bu Konuda Duyarlı Olmaya Davet Ediyor Gerekeni Yapmalarını İstiyoruz.denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.