Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimini Cengiz Erdem kazandı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi yapıldı. 409 üyenin oyunu alan Cengiz Erdem başkan seçildi.Yenice ilçesinde Belediye Düğün Salonunda yapılan Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki aday yarıştı....

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimini Cengiz Erdem kazandı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi yapıldı. 409 üyenin oyunu alan Cengiz Erdem başkan seçildi.

Yenice ilçesinde Belediye Düğün Salonunda yapılan Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki aday yarıştı. 3. dönem Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yapan Burhan Özkan ile ilk kez aday olan Cengiz Erdem yarıştı. 786 üyenin oy kullandığı seçimlerde Cengiz Erdem 409 oy alarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi. Eski Başkan Burhan Özkan 368 oy alırken, 9 oyda geçersiz sayıldı. Erdem’in yönetim kurulu listesinde Latif Akagündüz, Hatice Yenal, Cengiz Sezan, Ercan Bozan, Mustafa Doğan, Hikmet İlay, Rıdvan Gümüş, Vahit Eren, yer alırken, denetleme kurulu üyeliklerine de Gürcan Babacan, İsmail Özkul, Ali Aslan seçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.