Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden “15 Temmuz“ şehitlerinin yakınlarına burs

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, 15 Temmuz Gecesi Şehit Olan Vatandaşların Eş Ve Çocuklarina Burs Vereceklerini Duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden “15 Temmuz“ şehitlerinin yakınlarına burs
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşların eş ve çocuklarına burs vereceklerini duyurdu.
“Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına acil şifalar diliyoruz” diyen Prof. Dr. Hacısalihoğlu, “Üniversitemiz, önlisans, lisans ve lisansüstü program ve bölümlerinde geçerli olmak üzere darbeci teröristlerin alçakça, haince katlettikleri “15 Temmuz İstiklal ve Demokrasi Şehitlerimizin” eş ve çocuklarına üniversitemiz mütevelli heyeti tarafından burs verilecektir” dedi.
15 Temmuz gecesi yaşananlar hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Hacısalihoğlu, “Onların üzerlerindeki üniformalara aldanıp da Türk askeri olduğuna, TSK mensubu olduğuna kimse aldanmasın. Bu son derece organize olmuş örgütlü bir suç çetesinin, silahlı hale geldikten sonraki terör faaliyetidir” diye konuştu.
“Hukuk çerçevesinde millete bedelini ödeyecekler”
Halkın 15 Temmuz gecesi demokrasi dersi verdiğini söyleyen Hacısalihoğlu,"15 Temmuz istiklal ve demokrasi günüdür. İstiklal ve demokrasi nöbeti bir süre daha devam edecektir. Bunlar sadece ordu içinde değil ordudan emekli olanlar dâhil, onların uzantıları, emniyetin içi, bütün kamu kuruluşları, bakanlıklar, yargı ve oradaki bağlantıları, bütün sivil unsurları ve üniversitelerde de temizlik yapılmalıdır Yargı önüne çıkacak, adalete hesap verecekler. Onların yaptığı gibi değil. Burada hukuk işleyecek. Bedelini millete ödeyecekler” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.