Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Valiye Karşılama Kuyruğu

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Nevşehir Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Mehmet Ceylan’a ’Hoşgeldin’ demek isteyen il protokolü, kuyruk oluşturdu.Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bugün kente gelerek görevine...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Nevşehir Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Mehmet Ceylan’a ’Hoşgeldin’ demek isteyen il protokolü, kuyruk oluşturdu.
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bugün kente gelerek görevine başladı. Valilik önünde törenle karşılanan Ceylan için il protokolü ’Hoşgeldin’ kuyruğu oluşturdu. Önce tören kıtasını selamlayan Vali Ceylan, kendisini karşılamaya gelen protokol üyeleriyle tek tek tokalaştı.
Valilik binası önünde törenle karşılanan Vali Ceylan, daha sonra makamına geçti. Burada şeref defterini imzaladıktan sonra açıklama yapan Vali Ceylan, "Türkiye’de önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’den, yine Türkiye’nin en önemli şehirlerinden, hem sanayi hem de tarım açısından gerçekten önemli bir kenti olan Tekirdağ’a atanmış bulunuyorum. Bugün itibariyle de bu göreve başlıyoruz. İnşallah Allah utandırmaz, daha iyi görev yapabilme imkanı verir. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra Tekirdağ’a en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.