Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni proje için eski üst geçidin yıkımı gerçekleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek battı-çıktı kavşak projesi için eski köprünün yıkımı tamamlandı.Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından Turgutlu’ya...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni proje için eski üst geçidin yıkımı gerçekleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek battı-çıktı kavşak projesi için eski köprünün yıkımı tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından Turgutlu’ya kazandırılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında E96 karayolu üzerinde bulunan üst geçit de yeni proje için yıkıldı. Turgutlu’nun özlemini çektiği kavşak projesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de konuya dair yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Turgutlu halkının beklediği köprülü battı çıktı kavşak projemiz başladı. Proje gereği Turgutlu’muzun girişiminde bulunan geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızın Sayın Yasin Hoşbilgin tarafından 1994 yılında yaptırılan ve açılışını da merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in gerçekleştirdiği üst geçidin yıkımı gerçekleşti. Gece saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkım tamamlandı. Günümüz ihtiyaçlarına cevap vermeyen köprünün sonrasında yayaların güvenli geçiş sağlayacağı yeni projemize odaklandık. Kavşak projesinin bitmesiyle mevcut alanda önemli bir rahatlama yaşanmış olacak. Turgutlu’muzun geleceği açısından son derece önem taşıyan kavşak projemiz şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu konuda her zaman ifade ettiğimiz gibi memleketimize hayırlı işler yapmamızda desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum. Mevcut alanda yoğun bir çalışma içerisinde olan personellere de kazasız belasız hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.