Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyasporlu taraftarlardan Evren’e ziyaret

Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanları Murat Soysal, Şabi Burak Doğan beraberindekiler ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek forma hediye ettiler.Ziyarette konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyasporlu taraftarlardan Evren’e ziyaret

Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanları Murat Soysal, Şabi Burak Doğan beraberindekiler ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Taraftarlar Derneği Başkanı Şabi Burak Doğan “Verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Taraftarların ve Evkur Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ise, “ESKKK Başkanımız Ali Evren ve Esnaf Sanatkar Odası Başkanımız Şevket Keskin deplasman için her zaman ellerini taşın altına koymuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Ali Evren ise, “Bizler her zaman Yeni Malatyaspor’un yanında olan kişileriz, olmaya da devam edeceğiz. Ben Evkur Yeni Malatyasporumuza başarılar diliyorum. Şuan puan olarak güzel bir yerdeyiz sizlerin ve bizlerin destekleriyle sporumuz bir yerlere gelecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.