Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Kocasinan için ihaleler gerçekleştirildi

Kocasinan Belediyesinde açık arttırma ve kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde, Pervane Mahallesi’nde 5 adet ticaret ve konut alanı, Zümrüt Mahallesi Vezirler Caddesi’nde özel eğitim alanı, şehir manzaralı Erkilet Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Kocasinan için ihaleler gerçekleştirildi

Kocasinan Belediyesinde açık arttırma ve kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde, Pervane Mahallesi’nde 5 adet ticaret ve konut alanı, Zümrüt Mahallesi Vezirler Caddesi’nde özel eğitim alanı, şehir manzaralı Erkilet Mahallesi’nde ise 3 adet bağ ve sayfiye alanı olmak üzere taşınmazlar satışa sunuldu.

İhaleyi Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar açtı. Yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesi için gayret ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bölgemizin ve şehrimizin kalkınması, Kocasinan’ımızın daha da güzelleşmesi için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetlerle ‘Yeni Kayseri, Kocasinan’da kurulacak. Kocasinan, Yeni Kayseri’nin yeni yüzü olacak.’ Biz bu vizyonlagece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Yeni Kocasinan´da mekan sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. İhalelerden elde ettiğimiz gelir daha iyi ve daha kaliteli hizmetler olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. Elde edilen her kuruş Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına ve ilçenin aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de vesile olacaktır. Bu vesileyle hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazı alan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 37 milyon 435 bin lira gelir elde etti. Ayrıca özel eğitim alanın satışı ise 15 gün içerisinde sonuçlandırılmak üzere pazarlığa bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.