Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Emniyet Müdürü Görev Yeri Ankara’ya Geldi

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Karaaslan, "Ankara’yı güvenli bir kent haline getirmek için mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.Van’da Emniyet Müdürlüğü görevi yapan Mahmut Karaaslan, Ankara...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Karaaslan, "Ankara’yı güvenli bir kent haline getirmek için mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
Van’da Emniyet Müdürlüğü görevi yapan Mahmut Karaaslan, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Van’dan uçakla yeni görev yeri Ankara’ya gelen Karaaslan, Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Arkadaşlar hemen görevimize başlayacağız. Bütün performansımızı son noktasına kadar kullanacağız, gücümüzün son noktasına kadar kullanacağız. Ankara’yı güvenli bir kent haline getirmek için mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız. Allah’ta yardımcımız olsun" diye konuştu.
Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Esenboğa Havaalanı’ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.