Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni çifte arkadaşlarından anlamlı hediye

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yapılan düğünle dünya evine giren Gamze ve Mehmet Caner çiftine Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığından gelen arkadaşları tarafından Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.Silah arkadaşları, damat...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni çifte arkadaşlarından anlamlı hediye

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yapılan düğünle dünya evine giren Gamze ve Mehmet Caner çiftine Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığından gelen arkadaşları tarafından Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

Silah arkadaşları, damat Mehmet Caner’i Kırka mahallesindeki düzenlenen düğününde yalnız bırakmadı. Düğünde, damada Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek verirken, bir silah arkadaşı ise toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Kendisi ile uzun yıllardır silah arkadaşlarım olarak gururla çalıştık. Bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz için sizler gibi bizler de çok mutluyuz. Aslında çok söylenecek şey var, ama kendilerine çok önemli bir nasihatim olacak. Birincisi, inançlarımızın ve dinimizin kutsal değerlerimizden hiç bir zaman ayrılmamalı ve o yönde evlatlar yetiştirmesi, ikincisi de vatanımızın, bayrağımızın bağımsızlığını ve devamını, güçlendirmesini sağlayacak iyi evlatlar yetiştirmeleridir. Bunun da simgesi olan ve birliğimizin geleneksel hale getirdiği kutsal kitabımız ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı kendilerine takdim ediyoruz. Allah’ım bu ezanları minarelerimizden hiçbir zaman eksik etmesin ve bayrağımızı da gönderden yerlere hiç bir zaman indirmesin” diye belirtti.

Verilen Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek teslim alan Gamze ve Mehmet Caner, bu hediyelerden büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.