Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Bir Kola Kavuşmak İçin Albüm Çıkardı

Uşaklı sanatçı İsa Songür yeni bir kola kavuşmak için albüm çıkardı. Songür’ün biyonik kolla hayata tutunması için 150 bin TL para gerekirken, bu konuda verdiği mücadeleyle örnek oldu.Uşak’ta kolları olmayan İsa Songür (33), yeni...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşaklı sanatçı İsa Songür yeni bir kola kavuşmak için albüm çıkardı. Songür’ün biyonik kolla hayata tutunması için 150 bin TL para gerekirken, bu konuda verdiği mücadeleyle örnek oldu.
Uşak’ta kolları olmayan İsa Songür (33), yeni bir kola kavuşmak için destek bekliyor. Doğuştan kolları olmayan ve biyonik kola kavuşmak için albüm de çıkartan Songür, 150 bin TL ile ameliyat olarak yeni koluyla hayatına devam etmek istiyor. Songür ayrıca kendisi adına açılan hesapla hayırseverlerden de destek bekliyor. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı da ziyaret eden Songür, Başkan Cahan’dan maddi ve manevi destek sözü aldı.
Ziyarette açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Engelleri aşmak adına örnek bir çalışma yapan kardeşimizin yanındayız” dedi. Cahan, “İlimizde sosyal anlamda belediyecilik için önemli bir çalışma içindeyiz. Bu konuda kurduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz örnek bir çalışma içindedir. Bunun yanında hayata engelli başlayan veya daha sonra engelli olan kardeşlerimizin hayat mücadelelerinde de yanındayız. Uşak’ta İsa Songür kardeşimiz de bu konuda örnek teşkil etmektedir. Kardeşimiz doğuştan engeli olmasına rağmen hayata küsmemiş ve mücadeleyle örnek olmuştur. Sesiyle güzel işler çıkaran arkadaşımız, devlet kadrolarına da atanarak azmin zaferini ortaya koymuştur. Şimdi de yeni bir kola kavuşmak adına çaba veriyor. Biz de bu çabasında maddi ve manevi yanında olacağız” ifadesini kullandı.
"BİYONİK KOLA KAVUŞMAK İSTİYORUM"
Yeni bir kola kavuşmak istediğini ve bu nedenle elinden geleni yaptığını kaydeden İsa Songür, “Doğuştan kollarımda engel söz konusuydu. Fakat bu engelime bakarak asla hayattan soğumadım. Hep kendimi geliştirmek için çaba verdim. Hiçbir zaman yaradılışımdan utanmadım. Şimdi artık biyonik kola kavuşmak için mücadele ediyorum. Yeni bir kola kavuşmam için 150 bin TL’ye ihtiyacım var. Öncelikle kendi çabalarımla bir albüm çıkardım. Uşak’ta bu konuda bana destek veren arkadaşlarım oldu. Kola kavuşmak için albüm satışına da başladım. Verdiğim mücadelenin engelli kardeşlerime de örnek olacağını biliyorum. Bu konuda duyarlı Uşak halkından da destek bekliyorum” dedi.
Uşak halkına verdikleri destekler için şükran konseri düzenleyeceklerini de ifade eden Songür, “Şu ana kadar Uşak’taki hemşehrilerimiz beni hiç yalnız bırakmadı. Benim yanımda olmaya devam eden hemşehrilerimiz için Atatürk Kültür Merkezi’nde protokolümüzün de katılımıyla 04 Mayıs 2016 günü halka açık ücretsiz konser vereceğiz. Uşak’ın değerli sanatçıları Ufuk Çakır ve Mutlu Keklik’in de olacağı konserle bir nevi teşekkür edeceğim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.