Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni 4 Eylül Stadyumu için üst geçit yapılıyor

Sivas Belediyesi, TCDD 4 İşletme Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü proje ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinden stadyum bölgesine üst geçit yapıyor.Kümbet bölgesinde oturan vatandaşların yeni stadyum, alışveriş merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni 4 Eylül Stadyumu için üst geçit yapılıyor

Sivas Belediyesi, TCDD 4 İşletme Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü proje ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinden stadyum bölgesine üst geçit yapıyor.

Kümbet bölgesinde oturan vatandaşların yeni stadyum, alışveriş merkezi ve okullar bölgesine ulaşımını kolaylaştırmak adına yapılan yaya üst geçidi, kış şartları da düşünülerek kapalı şekilde inşa ediliyor. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabilmesi adına projede üç tane asansör bulunuyor. Stadyum üst geçidinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, proje hakkında bilgi verdi.

Üst geçit projesinde ayakların tamamlandığını kaydeden Başkan Aydın, "Hem stat, hem okullar bölgesi, hem de adliye ve o bölgede bulunan diğer kurum ve kuruluşlar için çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir proje. Sivas kamuoyunun, özellikle spor camiasının da çok önem verdiği ve talep ettiği bir proje. Bu projeyi 4 İşletme Müdürlüğümüz ile birlikte yürütüyoruz. Gerçekten çok hızlı bir şekilde, özellikle büyük maçlar öncesinde bu projeyi bitirmek istiyoruz. 23 Aralık’ta Sivas’ta ilk Beşiktaş maçı gözüküyor. Bizim hedefimiz Kasım ayı içerisinde bu üst geçidi tamamlamak. Üst geçit Sivas şartları dikkate alınarak planlandı." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.