Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yedek lastiğin jantına sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı

Isparta’da aracın yedek lastiğinin jantına sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, evinden çarşıya gitmek için bindiği aracından ses geldiğini duyan Hamdi Aydeniz, sese bakmak için aracından...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’da aracın yedek lastiğinin jantına sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, evinden çarşıya gitmek için bindiği aracından ses geldiğini duyan Hamdi Aydeniz, sese bakmak için aracından indi. Aracının yedek lastiğin jantına bir kedinin sıkıştığını gören Aydeniz, kedinin kurtarılması için Isparta İtfaiye Müdürlüğü ana binasına geldi. Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri, kedinin kurtarılması için hummalı bir çalışma başlattı. Kedinin sıkıştığı bölümdeki çelik maddeyi elektrikli makasla kesen ekipler, kediyi yarım saat süren çalışmanın ardından kurtardı. Özgürlüğüne kavuşan kedi, koşarak uzaklaştı.
Aydeniz, "Evden çarşıya gitmek için arabama bindim. Bir ses duydum. Oğlumla bir baktık araba altında kedi olduğunu farkettik. Yavru kedinin janta sıkıştığını gördük. Müdahale ettim ama çıkaramadım. İtfaiyeye getirdim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.