Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yecheon Belediye Başkanı Başkan Demircan’ı Ziyaret Etti

Güney Kore Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ve Meclis Baskani Lee Chul-Woo, beraberindeki heyetle birlikte Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Demircan’la bir araya geldi. Ata sporu okçuluğun konuşulduğu ziyarette başkanlar, işbirliği...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güney Kore Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ve Meclis Baskani Lee Chul-Woo, beraberindeki heyetle birlikte Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Demircan’la bir araya geldi. Ata sporu okçuluğun konuşulduğu ziyarette başkanlar, işbirliği konusunda istişarede bulundu.
Güney Kore Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ve Meclis Baskani Lee Chul-Woo, beraberindeki heyetle birlikte Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi belediye binasını gezen heyet daha sonra Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan’la bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iki belediye arasında okçuluk sporuyla ilgili ilerleyen dönemlerde yapılabilecek işbirliği görüşüldü.
OKÇULUK SPORUYLA İLGİLİ İŞBİRLİĞİ ELE ALINDI
Belediye ziyaretinden önce Okçular Tekkesini gezerek incelemelerde bulunduklarını belirten Güney Kore Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon, Okçular Tekkesi’ni çok beğendiklerini ifade etti. Okçuluğun ata sporu olduğunu belirten Başkan Demircan da Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ve Meclis Baskani Lee Chul-Woo’yu Koreli sporcularla birlikte 29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan geleneksel Fetih Kupası’na davet etti.
Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ise Başkan Demircan’ı eşiyle birlikte 2017 yılında Kore’de gerçekleştirilecek olan uluslararası okçuluk turnuvasına davet etti. Görüşmede, iki belediye arasında okçuluk sporuyla ilgili ilerleyen dönemlerde yapılabilecek işbirliği de ele alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.