Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazar Metin Hara’dan örnek davranış

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme gelen yazar Metin Hara örnek bir davranışa imza attı.Antalya’da bir hastanede kanser tedavisi gören Çorumlu Duru Apraş’ı ziyaret eden Hara, Duru’ya geçmiş...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yazar Metin Hara’dan örnek davranış

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme gelen yazar Metin Hara örnek bir davranışa imza attı.

Antalya’da bir hastanede kanser tedavisi gören Çorumlu Duru Apraş’ı ziyaret eden Hara, Duru’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi. Hara, tedavi sürecinde kana ihtiyaç duyulan Duru için kan bağışında da bulunarak örnek bir tavır daha sergiledi.

Hara’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Apraş ise sosyal medya hesabından iki ayrı paylaşımda bulundu. Duru, bu paylaşımlarda, “Canım abim Metin Hara bu zorlu günümde ellerimi sımsıkı tutup kan kardeşim olmaya, yolumu aydınlatmaya, gözlerimi ışıldatmaya, bedenime şifa katmaya geldi. Hediyeler için çok teşekkür ederim Tuba ablacım”, “Kan kardeşim, canım abim bugün bana verdiğin moralin yanında kan da verdin. Damarlarımda senin enerjin, kanın gezecek canıma can kattın, iyi ki varsın en güzeli de senin kan grubunla benim kan grubumun aynı olması” sözleriyle teşekkürlerini iletti.

Sosyal medyadan bir video paylaşan Metin Hara ise “Sevgili Duru, güzel mesajlarını aldım. Bugün seninle konuştuk sesini duymak çok güzeldi. Sana söz veriyorum şu an şehir dışındayım. İstanbul’a döner dönmez program yapacağız. İster Ankara, ister Antalya’da ol Tuba ablanla program yapıp seni ziyarete geleceğiz. Seni çok seviyorum. Daha güzel, daha güneşli günleri görmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.