Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaza Sağlıklı Cilt Ve Saçlarla Girmek Mümkün

Baharın ılık günleri yerini hızla yaz sıcaklarına bırakıyor. Yaz aylarına taze bir cilt, bakımlı saçlarla girmek mümkün.Yaz aylarına bakımlı girmek herkesin hayali. Cilt bakımı da yaz aylarına girerken önem vermeniz gerekenler arasında...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baharın ılık günleri yerini hızla yaz sıcaklarına bırakıyor. Yaz aylarına taze bir cilt, bakımlı saçlarla girmek mümkün.
Yaz aylarına bakımlı girmek herkesin hayali. Cilt bakımı da yaz aylarına girerken önem vermeniz gerekenler arasında bulunuyor. Makyaj yapılmasa bile her cilt, günlük temizleme ve nemlendirmeye ihtiyaç duyar. Yaza girerken mutlaka cildi ölü hücrelerden arındırarak, yenilemek gerekiyor. Qnet için özel olarak geliştirilen Physio Radiance serisinden Physio Radiance Replenish Visage+ Jel, Physio Radiance Visage+ ürünleri ile cildinizi derinlemesine temizleyebilir ve yenileyebilirsiniz.
Tüm kadınların güzelliklerinin en önemli kaynağı saçlarıdır. Dolayısıyla saç bakımı çok da çok önemli bi hal alıyor. Yazın saçlarınızı korursanız, bütün sonbahar ve kışı onları canlandırmak için harcamazsınız. Yazın saçları koruma, saçlar için yapılabilecek en iyi seçimlerden biridir. Saç bakımı ve sağlığı için düzenli olarak A, C, E vitaminleri, Folik Asit, B12, Biotin alabilirsiniz. QNET Türkiye Vitanew serisinden içinde tüm vitamin ve minerallerin yer aldığı Vitanew Multivitamin Mineral gıda takviyesini kullanabilirsiniz. Brille Premium ve Vitanew Serilerine sadece www.qnet.com.tr adresinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.