Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavru kedi sıkıştığı metal boru içerisinden kurtarıldı

Mersin’de metal boru içerisinde sıkışarak sıcaktan ölmek üzere olan yavru kedi, itfaiye ekiplerince metal boru kesilerek kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi’nde yavru bir kedinin metal boru içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yavru kedi sıkıştığı metal boru içerisinden kurtarıldı

Mersin’de metal boru içerisinde sıkışarak sıcaktan ölmek üzere olan yavru kedi, itfaiye ekiplerince metal boru kesilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi’nde yavru bir kedinin metal boru içerisinde sıkıştığını fark eden vatandaşlar, kediyi önce kendi imkanlarıyla çıkarmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi.

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden itfaiye ekipleri, sıcaktan ölmek üzere olan yavru kediyi sıkıştığı metal boruyla birlikte merkez itfaiye binasına götürdü. Önce kediyi su dökerek serinleten ekipler daha sonra metal boruyu keserek hayvanı sıkıştığı yerden çıkardı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılan yavru veterinerde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar bulunduğu bölgeye bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.