Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlıların Sahil Keyfi

Tekirdağlı yaşlı vatandaşlar, her sabah Süleymanpaşa ilçesi kent merkezinde bulunan sahile gelerek, burada deniz havasının keyfini çıkarıyor.Tekirdağ’da havaların ısınmasıyla beraber, kentte bulunan yaşlılar sahile akın ediyor. Yaşlı...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşlıların Sahil Keyfi
Tekirdağlı yaşlı vatandaşlar, her sabah Süleymanpaşa ilçesi kent merkezinde bulunan sahile gelerek, burada deniz havasının keyfini çıkarıyor.
Tekirdağ’da havaların ısınmasıyla beraber, kentte bulunan yaşlılar sahile akın ediyor. Yaşlı vatandaşlar, denizden gelen havayı soluyarak, sahilin keyfini çıkarıyor. Sahile gelen yaşlılardan 72 Yaşındaki Muzaffer Şimşek, Tekirdağ’da 30 yıl yaşadıktan sonra, çalışma sebebiyle Adapazarı’na yerleşmek zorunda kaldığını ifade etti.
Sakarya’ya taşınan ve 6 yıl aradan sonra Tekirdağ’a gelen 72 yaşındaki Muzaffer Şimşek, kente geldiğinde ilk işinin sahili gezmek olduğunu belirtti. Sahile gelen diğer yaşlılar da, her sabah buraya geldiklerini dile getirerek, burada sahilin keyfini çıkardıklarını söyledi.
“OTURURLARSA ÇABUK GİDERLER”
Tekirdağlı olup çeşitli sebeplerden dolayı Adapazarı’nda yaşadığını belirten 72 yaşındaki Muzaffer Şimşek, Tekirdağ’da iken her sabah buraya yürüyüşe gelerek, denizin keyfini çıkardığını dile getirdi. Şimşek, “Buraya geldim, denizi bir gezeyim dedim, ne de olsa memleketim. Burada yaşadığım zamanlar elimden geldiğince her gün sahile gelirdim. Gençliğimizde aşağıya Topağaç civarına yüzmeye giderdik buralar batıktır, Topağaç’ın o taraflar daha temiz, daha güzel. Denizin havası biz yaşlılara iyi geliyor. Tüm yaşlılara sahile gemlerini tavsiye ediyorum. Sabahları gezerlerse, hava alırlarsa yaşamları daha iyi olur. Otururlarsa çabuk giderler. Yedikleri yemeklere dikkat etmeleri gerekir. İçtikleri sulara da dikkat etsinler. Yaşım 72 bu yaşıma kadar bir sigara bile içmedim. Bütün Tekirdağ’ı yayan dolaşıyorum. Allaha şükür sağlığım sıhhatim yerinde” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.