Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı kadının yaşam mücadelesi

Ankara’da soğuk kış şartları altında harabe halindeki gecekonduda yaşayan Nazife Bilici, yetkililerden evine elektrik bağlanmasını istedi.Haymana ilçesi Esenköy Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren 69 yaşındaki Nazife...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da soğuk kış şartları altında harabe halindeki gecekonduda yaşayan Nazife Bilici, yetkililerden evine elektrik bağlanmasını istedi.
Haymana ilçesi Esenköy Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren 69 yaşındaki Nazife Bilici, yetkililerden yardım bekliyor. Mahalle sakinlerinin gıda yardımı yaptığını söyleyen Bilici, tek isteğinin evinin çatısının onarılması ve evine elektrik bağlanması olduğunu belirtti. Evinde 2 somya, 1 kilim, 1 kömür sobası ve komşularının verdiği buzdolabından başka eşyası bulunmayan Bilici, vefat eden kocasından Bağ-Kur maaşı kaldığını ancak kulaklarından ve safra kesesinden rahatsız olduğu için o maaşın da ilaç masraflarına gittiğini söyledi.
Harabe halindeki evde kızı ile beraber yaşayan Bilici, “4 kız, 1 oğlan annesiyim. Çocuklarım geçim uğruna beni burada bir başıma koyup gitti. Yanımda sadece bekar olan en küçük kızım kaldı. Çocuklarım yol parası olmadığı için gelemiyor, onların da durumu iyi değil. Ben hasta bir kadınım,.Rahmetli eşimden kalan maaş ile kıt kanaat geçinmeye çalışıyorum. İlaç masrafları derken elimize 300 TL kalıyor. Benim kimseden bir talebim yok aslında. Kış aylarında evimiz soğuk oluyor. Benim tek istediğim evimin çatısının tamir edilmesi ve elektriğimin bağlanması. Ben 300 TL’yle de evimi geçindiririm” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.