Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı kadın kızının evinde

Adana’da eşi 3 yıl önce öldükten sonra 5 çocuğunun da bakmadığını ileri süren yaşlı kadına kızının sahip çıktığı ve evine götürdüğü öğrenildi.Hastaneye getirildikten sonra kimse sahip çıkmadığı için polis merkezine götürülen...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da eşi 3 yıl önce öldükten sonra 5 çocuğunun da bakmadığını ileri süren yaşlı kadına kızının sahip çıktığı ve evine götürdüğü öğrenildi.
Hastaneye getirildikten sonra kimse sahip çıkmadığı için polis merkezine götürülen ve yaklaşık 16 saat burada kalmak zorunda kalan 78 yaşındaki Cemile Düzel’e kızının sahip çıktığı ortaya çıktı. Düzel’in İstanbul’daki oğlu ile problemli olduğu, oradan Ramazan Bayramı öncesi Adana’ya geldiği ve kendi evinde kalmaya başladığı, daha önce ise Adana’daki kızlarında sırasıyla kaldığı belirlendi.
Ayrıca Düzel’de alzheimer başlangıcı olduğu polis merkezine getirildiği gün polisin Düzel’in yakınlarına telefonla ulaşmaya çalıştığı ancak bir türlü ulaşamadığı, bu nedenle uzun süre polis merkezinde kalmak zorunda olduğu öğrenildi. Polisin en son Düzel’in Adana’da kalan kızına ulaştığı ve gece torunu tarafından alınarak eve götürüldüğü ortaya çıktı.
Düzel’e 4 çocuğunun sürekli sırasıyla baktığı, yapılan haberlerden sonra Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin de aileyle görüştüğü, gerekli işlemlerin tamamlanması halinde huzurevine alınacağının aileye belirtildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.